Toon respect voor onze hulpverleners.

Deze week (11-17 oktober) is de Week van de Veiligheid. TSV zet zich samen met de Taskforce ‘Onze Hulpverleners Veilig’ in om agressie tegen hulpverleners tegen te gaan.

U kent de krantenartikelen vast nog wel: de agent die tijdens een trouwstoet in Rotterdam werd neergeslagen, de brandweerman die werd belaagd en bekogeld met vuurwerk tijdens de jaarwisseling. Helaas krijgen onze hulpverleners te vaak te maken met agressie en geweld. De Taskforce Onze hulpverleners veilig is door het ministerie van Justitie en Veiligheid opgericht om agressie en geweld tegen te gaan.

TSV zet zich samen met deze Taskforce in om agressie en geweld tegen hulpverleners tegen te gaan. Want ook de voetbalwereld krijgt soms te maken met agressie en geweld. De consequenties zijn tegenwoordig niet mals. Het risico dat je jezelf in de maatschappij daarmee buiten spel zet, is groot. Daarom start vandaag de campagne #Zetjezelfnietbuitenspel en begint scheidsrechter Serdar Gözübüyük op scholen met het geven van workshops.